7 redenen waarom het verhogen van je bewustzijn je leven verrijkt!

Deze blog geeft je inzichten over het verhogen van je bewustzijn met daarbij het belang, wat brengt mij dat?
Door te investeren in jezelf werk je aan meer bewustzijn, dit geeft jou enorm veel meerwaarde in je leven en hieronder zie welke 7 waardes dat zijn.

1. Vertrouwen

Op de eerste plaats is het verhogen van je bewustzijn een gelijkmatig proces waarin je steeds meer vertrouwen krijgt in jezelf. Steeds beter ga je leren voelen wat je zelf wilt en wat je duidelijk niet wilt. Angsten leer je loslaten en hiervoor komt in de plaats terug: vertrouwen en stabiliteit. Aarden en gronden waardoor je niet zomaar omver geblazen kunt worden. Jij neemt je plek in, ‘bewust’, waarom je hier op de wereld bent.

2. Emotionele balans

Emoties en gevoelens leer je beter beheersen. Dit wordt een kanaal aan informatie waarbij jij de keuze hebt om het te doorleven en doorvoelen en weer los te kunnen laten. Dit gaat je enorm veel rust geven, waardoor je beter kunt leren focussen op wat je wel wilt. In alle vrijheid leer je bewuster hoe je kunt genieten, genieten wat ook op de lange termijn werkt voor jou.

3. Focus

Focus bewust op wat je echt wilt. Waar liggen je behoeftes en verlangens nu echt? Waar ligt je hart en doe jij wel wat je diep van binnen echt gelukkig maakt? Met bewustzijnsverhoging voel je heel goed aan wat je wilt. Hierdoor kies je ook sneller wat past bij jou. Hyperfocus noem ik het ook wel als je lekker in je goede flow zit en actiegericht kunt knallen aan hetgeen waar jij AAN van gaat.

4. Liefde

Bewust leven betekent leven vanuit je hart. Met een open hart kun je liefde geven en ontvangen. Je leert jezelf ook wel eens opzij te zetten en een ander met meer inlevingsvermogen en empathie te zien en ontvangen. ‘Wat je geeft krijg je terug’! Daarom trek je ook andere mensen aan die steeds liefdevoller met jou omgaan. Liefde wordt stapsgewijs onvoorwaardelijk houden van. Je leert zelf liefde te ‘zijn’.

5. Communicatie

Bewust en open leren communiceren, helemaal vrij in wat jij voelt, vindt, beweegt en wilt delen met een ander. Zonder belemmeringen, angsten, terughoudendheid, of denkend :

‘als die ander mij maar niet minder leuk vindt nu’. Voel je steeds vrijer om vanuit diep zelfvertrouwen en zelfliefde te mogen openen. Jouw waarheid mag gehoord worden en ja ook jij bent belangrijk.

6. Intuïtie

Het verhogen van je bewustzijn brengt je vooral weer terug naar je ‘oer’. De echte jij, niet de bedachte versie, maar de authentieke persoon die je bent. Gedachtes die verwarrend zijn zullen verminderen en je begrijpt de invloed van je ego steeds beter. Het herkennen en erkennen geeft rust en een open ruime blik voor nieuwe perspectieven. Vertrouwen op je intuïtie geeft je de kracht en het vermogen om vanuit een creatieve visie vanuit je binnenwereld naar de buitenwereld te kijken en handelen.

7. Verbinding

Leven in verbinding met jezelf en je omgeving! YES! Dat is wat we allemaal willen toch? Lekker in je eigen flow, mooi afgestemd op anderen waardoor het leven ‘moeiteloos’ gaat. Je voelt je thuis, rustig, geland, in vertrouwen en doet precies in het leven waarom je hier bent. Je leert je dromen manifesteren en het leven wordt steeds magischer. Let the MAGIC happen!!

‘ Live the life you love’

Liefs  Nicole

 

Plaats een reactie