Aanbod: holistische lifestyle coaching

Be fit in body & mind

Ieder mens is uniek! Kies daarom een training of programma dat ook echt bij JOU past.

Het aanbod bij Nicole Coaching is vanuit diverse modellen ingericht in meerdere specifieke programma’s. Ben je bewust van wat je nodig hebt. Weet je dat niet, vraag dan om een intake bij Nicole Coaching. Hiermee kies je bewust en werk je constructief aan de groei en vitaliteit van jezelf.

aanbod3-300

Personal Coaching

aanbod2-300

Workshops

aanbod1-300

Trauma verwerking

 • Achteraf was ik al jaren bezig met een burn-out, pijn aan mijn lijf, snel moe, helemaal niet happy. Via via ben ik bij Nicole Coaching gekomen en na de eerste ontmoeting kreeg ik al het gevoel dat dit zou werken voor mij. Ik ben een  coaching traject met haar aangegaan en binnen een half jaar voelde ik mij fitter en happier. Ik ben weer fulltime aan het werk en dankzij alle sessies leer ik beter met mijn energie om te gaan, weet ik steeds beter waar mijn grenzen liggen, begrens ik andere, voel ik mij een beter mens. Werken met Nicole is super prettig, no bullshit gewoon jezelf zijn. Het kickboksdeel is best pittig maar haalt je heel goed uit je comfort zone en is perfect om trauma’s te verwerken!! Omdat ik heel graag bij mezelf wou blijven heb ik een vervolgtraject bij Nicole Coaching aangevraagd en daar ben ik nu nog mee bezig. Het voelt gewoon goed om aan jezelf te blijven werken en patronen doorbreek je niet binnen een jaar, daar is werk en ook tijd voor nodig. Of ik haar zou aanbevelen bij anderen?? Dat heb ik allang gedaan! OP mijn werk trouwens ook, eindelijk iemand met passie dat niet stoffig is en die het snapt!

  Solveig Jongejans uit IJmuiden
 • Ik heb Nicole ingeschakeld als coach omdat ik merkte dat na veel emotionele en spirituele ontwikkeling mijn lichaam achterbleef. Ik had als doel om weer meer vertrouwen in mijn lichamelijke kracht te krijgen, te activeren en mijn full power te voelen. Het mooie van de aanpak van Nicole is dat ze alle levels, van emotioneel, spiritueel en lichamelijk, combineert en integreert. Hierdoor heb ik mijn doelen bereikt en was ik sneller dan verwacht volop in beweging en heb ik weer vertrouwen in mijn lichaam. Ik zou Nicole aanraden aan iedereen die serieuze stappen wilt maken in zijn of haar ontwikkeling en die van een holistische kijk op lichaam en geest houdt.

  Tineke Ridderhof Breekjaar
 • In november 2014 nam ik de stap om een proefles kickboksen bij Nicole Coaching te volgen. Spannend om te doen, want ik had totaal geen idee wat ik hiervan moest verwachten en of kickboksen mijn soort sport zou zijn. Maar na die proefles was ik verkocht! Het kickboksen gaf mij een geweldig gevoel; het voelde alsof ik de wereld aan kon. Ik begon aan 10 intensieve weken van personal training, groepslessen en coaching. In die tien weken leerde ik ontzettend veel; hoe begrens ik mezelf, hoe kom ik voor mezelf op, hoe krijg ik meer zelfvertrouwen, maar ook belangrijke aandachtspunten als voeding en lifestyle kwamen aan bod. Het kickboksen werd een ‘tool’ om naar mezelf te kijken en aan mezelf te werken, maar daarnaast was ik ook heerlijk aan het sporten! Het fijne was dat ik langzamerhand ‘verslaafd’ raakte aan het kickboksen, ik kon niet wachten tot de volgende les en ik ging nooit met tegenzin naar Nicole toe. Na dit intensieve traject voelde ik dat ik bij Nicole nog heel veel meer kon leren en dus ben ik door gegaan met personal training en de groepslessen. Door Nicole’s enthousiasme en persoonlijke- en motiverende aanpak ben ik een veel gelukkiger en zelfverzekerd mens geworden. Ik zit goed in mijn vel, zowel psychisch als lichamelijk, en ik voel mij gezond. Nicole heeft mij geholpen om met het kickboksen mezelf te durven zijn.

  Rivka
 • “Dit is precies wat ik nodig had! Ik ontmoete Nicole toen ik bezig was met het herstellen van een burn out en waar alleen maar praten hierover niet meer genoeg was. Door de combinatie van fysieke en mentale coaching heb ik eindelijk oude pijn en angsten los kunnen laten. Nicole is een heel fijn persoon bij wie het makkelijk is om open te zijn. Iedere les is anders en ben iedere keer naar huis gegaan met een bevrijd gevoel en met tastbare tips. Los van de zeer fijne emotionele ontlading is het ook nog een een heerlijke work-out. Dubbel en dwars waard dus!”

  Noortje
 • Nicole heeft mij doormiddel van effectieve kickboksoefeningen, geholpen om emotioneel ballast los te laten. Niet alleen mijn conditie, maar ook mijn zelfvertrouwen nam dankzij haar trainingen enorm toe! Daarbij heb ik mij spiritueel nog meer kunnen ontwikkelen, dankzij de inzichten die ik van Nicole mee kreeg. Als je niet alleen het lichaam wil trainen, maar ook mentaal en spiritueel wil groeien, dan ben je bij Nicole aan het juiste adres!

  Paulien Voedingscoach
 • Shirley
 • Na een succesvolle behandeling van mijn PTSS was het mijn taak om mijn gewoontes te veranderen. Het dagelijks leven zat nog vol met gedragingen uit mijn lange periode van PTSS. In augustus 2018 schreef een psychiater mij anti psychoticum voor omdat ik nog wat last had van onrustige nachten en forse vermoeidheid, probleem was dat dit type medicijn me vele jaren juist ziek hield. Ik weigerde het medicijn omdat dit juist een contra middel is. Nadat ik een coach aansprak die mijn eerder geholpen had bij de intensieve PTSS behandeling, vertelde deze mij dat ik eens bij Nicole coaching moest kijken omtrent life style verandering. Ik melde mij aan bij Nicole coaching en ik mocht beginnen met 6 weken patronen doorbreken. Ik begon met een detox die bestond uit alleen maar drinken van groenten/fruit smoothies en meer beweging. Dit was indrukwekkend omdat in korte tijd mijn energie flink toenam en meer energie is meer weerstand. Na de detox mocht ik een leuke klus doen bij vrienden, ze vroegen mij of ik hun woonkamer wilde stukadoren. Dit was best wel spannend omdat ik al 18 jaar volledig arbeidsongeschikt ben. Mijn werkzaamheden gingen ontzettend goed, vrienden waren supertevreden. Ondertussen leerde ik via het programma van Nicole coaching veel meer waaronder “opruimen”. Doordat ik ging opruimen en dingen wegdeed die mij negatief lieten “herinneren” kreeg ik meer zicht op mijn toekomst en nieuwe doelen. Na 10 weken was ik 20 kg aan overgewicht kwijt en voelde veel energie in mijn hoofd en lijf. Sinds 1 januari 2019 ben ik ingeschreven bij de KvK. 6 weken patronen doorbreken gaf me veel energie en nieuwe inzichten, deze coaching heeft een nieuwe basis bij me gelegd, waar ik nog heel lang op door mag werken en ondernemen. Wat ik geleerd heb is dat het pilletje van de psychiater me niet hielp maar dat juist goede coaching en kennis essentieel is bij herstel! Na de coaching van Nicole werd mij gevraagd hoeveel ik zou willen betalen voor deze 6 weekse coaching? Dit vond ik een moeilijke vraag omdat ik 18 jaar lang een volledige WAO uitkering ontving en peperdure onzinnige zorg ontving vanuit GGZ organisaties, als ik ga inschatten wat dat gekost heeft krijg ik al pijn in mijn buik. Mijn geschatte omzet voor 2019 is ook bekend en dat ziet er super uit voor me met nieuwe en mooie kansen. Nu ben ik bezig het bevorderen van nachtrust, stoppen met roken en ontspanning, tijdens de coaching leerde ik ook wat “afgunst” inhield, hier werk ik ook aan en heb hierom geen focus meer op anderen maar juist op mezelf, en mijn werk omdat afgunst negatieve energie oproept bij me, ik begin langzaamaan een nieuw persoon te worden. Daarom was voor mij de 6 weken patronen doorbreken onbetaalbaar! Vriendelijke groet Andre Schuijt
  Cadeau van Andre: zijn creatieve werk  :

  Dre
 • In 2018 heb ik Nicole als coach mogen ervaren. Nadat ik wat vast zat in voor mij slechte patronen heeft Nicole mij handvaten gegeven om hier mee aan de slag te gaan. Nicole is geduldig, vakkundig, open, vrolijk en positief. Ze is makkelijk te benaderen. Na een aantal weken heb ik de drive weer kunnen vinden om er sportief, spiritueel en met goede zorg voor mijzelf er vol tegen aan te gaan. Ik ben heel blij dat ik vorig jaar heb mee gedaan aan de try out waar ik nu nog de vruchten van pluk Mercedes

  Mercedes
 • In een heftige periode heb ik contact gezocht met Nicole. Ik kreeg een gratis intake, super fijn met een kopje thee op haar bank, zij stelt je meteen op je gemak, geeft goede adviezen en een heerlijke energie. Daarna heb ik het programma Patronen Doorbreken gedaan, dit heeft me in de heftige periode zo ontzettend veel kracht, bewustwording en zelfverzekerdheid gegeven. Ondanks al mijn verdriet voelde ik mij een power woman! Iedere dag werd ik weer blij van haar positieve energie die je dagelijks krijgt via filmpjes, voel je je fit door de sportoefeningen en yoga, lach je om een mooi stukje cabaret, word je bewust door de kennis die ze geeft, luister en ontspan je door muziek en meditatie. Een zeer gevarieerd programma, doorgelopen met een lach en een traan. Zeker aan te bevelen!! Daarbij heb ik Nicole eerder leren kennen door haar Pep en Punch lessen. Op ieders niveau kickboksen, een goede uitlaatklep, grenzen durven zetten en daarbij de fantastische positieve energie van Nicole 🙂

  Sarian van Rijs Arts