Ceremonies:

truffel ceremonie

Sisterhood vrouwencirkel (2,5 uur)

Elke maand is er een liefdevolle, zachte en warme Sisterhood in Amsterdam. Met de nieuwe maan ben je welkom als vrouw om in je kwetsbare zelf te mogen ontvangen. De energie met de nieuwe maan is bedoeld om weer ideeën, creaties en nieuwe zaadjes te planten. De creatiekracht van de vrouw mag floreren en gedragen worden door samen te komen in een warm bad van de Sisterhood.

Jarenlang is er een vrouwennetwerk actief bij Nicole Coaching waar co-creatie hoog in het vaandel staat. Vrouwelijke ondernemers, moeders, vriendinnen, buurvrouwen, iedereen is welkom. Je mag in deze ceremonie healing ontvangen en de focus op je innerlijke wijsheid laten weerspiegelen.

De avond gaat gepaard met een potluck waar iedereen haar eigen dinner meeneemt voor 2 personen. Gezamenlijk eten we en delen we de community vibes. Wees welkom Sister.

Investering: €15,- 

Wil je naar de Sisterhood gaan?

familie opstellingen voor bedrijf

Systemisch werk : Tribe Constellation (4 uur)

Deze ceremonie is een prachtige ervaring die je wilt delen met je eigen Tribe. Sommige mensen zijn enorm verbonden op diepe lagen, waar de ziellen elkaar raken en herkennen. Dat gevoel van thuiskomen omdat je zo vertrouwd met elkaar dezelfde taal spreekt. Deze mensen raken elkaar ook op triggers waarvan niet altijd helder is waar deze vandaan komen. We dragen allemaal levenservaringen met ons mee waar het openstaan voor de les in plaats van verstrikken in de valkuil een enorme uitdaging kan zijn.

Tribe constellation weergeeft en spiegelt exact de rol en positie van jou in je Tribe. Welke positie neem jij in ten aanzien van de ander uit een groep. Voor creatieve co-creators is dit een unieke kans om multidimensionaal te mogen reizen en verbinden. De benedenstroom mag naar de oppervlakte komen en jullie ontmoetingen zijn geen toeval maar een prachtig kunstwerk van het universum om elkaar te mogen helen op diepe lagen.

Laat deze authentieke reis een compassievolle en hartverwarmende ont-moeting zijn voor de gehele Tribe.

Datum: nog niet bekend
Locatie: Mahara of de Meditatietuin
Investering: €66,-

Wil je naar de Tribe Constellation gaan?

bg-oplossing

Creatieve privé sessie (1,5 uur )

De creatieve inspiratie sessie is een bewust moment in je leven waar al je ideeën, ervaringen, tools, vaardigheden en kwaliteiten samen mogen komen. Met een scherp oog en een liefdevol luisterend oor verbind ik graag met je wat je zelf nog niet goed ziet. De diversiteit aan lagen waarin het verlagen van je eigenwaarde, blinde vlek, schaduwkant en de niet erkende delen van wie je eigenlijk al bent gezien mogen worden. Laat je inspiratie stromen en ga vol vertrouwen aan de slag met je mooiste dromen.

De sessie kan fysiek of online plaats vinden. Ik nodig je uit om alle waardevolle elementen uit je leven erin te betrekken, zoals bijvoorbeeld kristallen of een anker wat je doet herinneren aan wat je kracht geeft. We maken samen jouw innerlijk kompas en deze neem jij mee naar huis.

Investering: €111,-

Wil je een creatieve inspiratie sessie?

truffel ceremonie

Truffel ceremonie (7 uur)

Deze innerlijke reis zorgt voor prachtige heling en magische transformatie. Werken met het plantmedicijn geeft een enorme verrijking en verdieping in je onderbewustzijn. Ik begeleid je graag in deze reis om stukken van jezelf te transformeren. Transformatie ontstaat als je in de overgave mag ontspannen en antwoorden en inzichten durft te ontvangen welke jij nodig hebt om je pad te vervolgen.

Met een inzichtgevende afstemming, intake, vragenlijst en reading start jij deze innerlijke reis. Voorbereid om het onbekende in te stappen. De Truffels mogen je lichaam ondersteunen om nieuwe verbindingen aan te maken tussen lichaam en geest. Je ontvangt een dieet 2 dagen vooraf en volgt deze tevens 1 dag na de ceremonie.

Laat het plant medicijn, de ervaring van Nicole haar expertises en de intentie van je reis een prachtige uitnodiging zijn om meer vanuit je essentie te mogen leven. Na deze mooie dag ontvang je een integratieweek waarin je de inzichten en lessen mag koppelen aan je fysieke leven. Laat het een onvergetelijke ervaring zijn waarin je durft te groeien in vertrouwen in je spirituele bewustzijn. Ik ontmoet je heel graag in een van mijn Truffel ceremonies.

Datum: Nog niet bekend
Locatie: Amsterdam en Ibiza
Kosten: €188,-

Wil je meedoen met de Truffel Ceremonie?

Scroll naar top
0 Shares
Share
Share
Tweet