Persoonlijk inzicht

Holistische leefstijl coaching

persoonlijk inzicht

Persoonlijk gecoacht worden door Nicole.

Soms loop je in je leven tegen bepaalde zaken aan die je niet meer onder controle lijkt te hebben. Dit proces hebben we allemaal. We kunnen er echter niet allemaal even vlekkenloos doorheen komen. Dan is het heel fijn om bij de juiste persoon te werken aan jezelf. In vertrouwen, vanuit liefdevolle aandacht.

Nicole geeft inzichten waardoor je bewustzijn groeit. Meer bewustzijn betekent meer zelfkennis en hierdoor betere handvaten om de regie weer in je leven te gaan nemen. De sessies bij Nicole kennen tijd voor heling en verwerking, naast opruimen, aangaan en actiegericht werken aan je doelen.

De gesprekken en coaching zijn vaak in de natuur, buiten, in beweging, of in een fijne veilige ruimte waar jij je gelijk thuis voelt. De sessies zijn afgestemd op jou als individu, waar goed of fout niet bestaat. Jij mag in alle rust en vertrouwen ontdekken hoe jijzelf de sleutel tot je eigen pad gaat ontdekken.

Laat je inspireren door Nicole haar professionele vaardigheden waar je wordt uitgenodigd om geholpen te worden meer in vertrouwen, rust, fitheid, liefde, zachtheid, kwetsbaarheid, intuïtief en verbonden te leven.

Stel je eigen traject samen! Boek een gratis intake bij Nicole Coaching :

Live the life you love

screen-shot-2019-02-24-at-21.42.46

Persoonlijk inzicht