Nicole is niet in een hokje te plaatsen en daarom een energieke spirit die graag out of the box denkt en vooral onderneemt. Het is haar missie om andere mensen te inspireren zelfredzaam te zijn en in zichzelf te gaan geloven.

JIJ bent in verbinding met jezelf en daarmee met je omgeving. Vanuit zelfliefde en bewustzijn leeft Nicole haar hoogste waarde in deze wereld en dat is: jezelf zijn.

Nicole heeft een kickboks achtergrond en is Muay Thai vechter. Naast haar vecht skills is ze maatschappelijk werker, holistisch lifestyle coach, Pranic Healer en een lichtwerker. De combinatie van haar diversiteit is de ultieme kracht in de community die zorgt voor een energieke, met humor gevulde aanpak om mensen te willen inspireren.

Nicole wordt zelf geïnspireerd door liefdevolle, rauwe, outdoor, eigenzinnige elementen die met een grote fun factor het leven mooier maken. Amsterdam is daarom ook een heerlijke bron van inspiratie voor Nicole waar zij haar creatieve geest de ruimte kan geven.

Pep&Punch en Nicole Coaching geeft ze vanuit liefde voor de mens. Het opbouwen en connecten van een liefdevolle community waarbinnen alle mensen die ‘mee doen’ authentiek zichzelf mogen zijn. Vanuit deze kleurrijke creatie mogen we volgens Nicole allemaal weer ‘zijn’. Voor jezelf opkomen en hiermee met trots laten zien wie je bent is de basis van de Mindful kickboksles waar Nicole met liefde en kracht voor staat.