Nicole is niet in een hokje te plaatsen en daarom een energieke spirit die graag out of the box denkt en vooral onderneemt. Het is haar missie om andere mensen te inspireren zelfredzaam te zijn en in zichzelf te gaan geloven.

JIJ bent in verbinding met jezelf en daarmee met je omgeving. Vanuit zelfliefde en bewustzijn leeft Nicole haar hoogste waarde in deze wereld en dat is: jezelf zijn.

Nicole heeft een kickboks achtergrond en is Muay Thai vechter. Naast haar vecht skills is ze maatschappelijk werker, holistisch lifestyle coach, Pranic Healer en een lichtwerker.

* foto Muay Thai gevecht Nicole in Chiang Mai 2015.

Doorzetten , uithoudingsvermogen, out of your comfortzone, vechten, strijden, confrontaties aangaan, wilskracht en vuur.

Deze elementen heeft Nicole in haar leven enorm goed geleerd en hierdoor sterk gemaakt. Nicole kan hierdoor heel goed omgaan met weerstand. Wat echter wel gepaard dient te gaan met deze vurige ‘power’ is de zachtheid en kwetsbaarheid waarmee je ook dingen kunt bereiken in je leven vanuit rust en moeiteloosheid.

Water is hierdoor nodig om weer bij te komen, goed te voelen, je intuïtie te volgen, leren begrenzen, flexibel te zijn en balans te behouden in je leven. Beheersing komt dan goed van pas om in te voelen hoe je water en vuur dagelijks inzet voor een positieve bewuste leefstijl.

* foto Pranic Healing 2018 : Psycho-therapy ( 3e level healer)

Focus op wat je wilt en kan, weten hoe je dat neerzet in de wereld en dit vervolgens met de juiste discipline en liefdevolle aandacht doen. Aarde is daarom enorm belangrijk. Goed met beiden benen op de grond staan en je niet omver laten blazen. Staan voor wie je bent en wat je krachten zijn. Nicole helpt je vooral vanuit vertrouwen (niet vanuit angst) je leven te leven. Met deze wilskracht, flexibel en beheerst, in kwetsbaarheid leer je daarom intuÏtief weer te vertrouwen op je gevoel. Wat voel je in je binnenwereld en hoe ga je dat vormgeven? Nicole coacht je in het element lucht waarin jij mag creëeren en bepalen hoe jouw wereld eruit mag zien.