Traumaverwerking

Laat je trauma los : fysiek, mentaal & emotioneel

traumaverwerking

De filosofie van Nicole Coaching is dat je lichaam alles opslaat. Alle ervaringen die je beleeft worden in het lichaam bewaard. Als je vervelende ervaringen hebt meegemaakt en deze niet hebt kunnen verwerken, spreek je van een blokkade.

Een blokkade welke het lichaam niet loslaat is een trauma, deze is gelinkt aan een herinnering en zit vast in je lichaam.

Nicole heeft een zeer geavanceerde techniek ontwikkelt waardoor je met behulp van motivatie technieken, EMDR, kickboks ontlading en heling jezelf kunt bevrijden van deze trauma’s.

Als je eenmaal een negatieve ervaring hebt gehad en deze niet kunt loslaten, helpt Nicole je in het proces van ontladen en omarmen.

Trauma verwerking bij Nicole Coaching is gespecialiseerd in PTSS, misbruik, mishandeling. Wil je weten of jij in de doelgroep ‘Trauma / PTSS’ valt? Doe dan nu de KIP test via deze link : https://dkp.nl/apps/ptss-test/

Deze zware ervaringen mogen vanaf nu met liefdevolle aandacht bij Nicole in vertrouwen worden verwerkt.

Wil jij heel graag jezelf lichamelijk , emotioneel en geestelijk bevrijden van een trauma? Draag dan zorg voor jezelf en vraag een gratis intake aan bij Nicole Coaching.

Live the life you love

traumaverwerking2

Traumaverwerking