Visie Nicole Coaching

De duurzame leefstijl van Nicole Coaching komt vanuit het bewustzijn. Ben je bewust van je lichaam, geest, emoties en spirituele verbondenheid. Daardoor krijg je inzicht in je gedrag, gevoelens, gedachten, normen, waarden & overtuigingen.

Neurowetenschappers hebben al enige tijd bewezen dat de mens 95% in zijn leven vanuit onderbewuste herinneringen in patronen leeft en deze blijft herhalen. Zonder ‘de bewuste verbinding’ met je lichaam en geest te voelen saboteert de mind onze emoties en lichaam door het ‘stress reactie systeem’ te initiëren.

Deze dagelijkse stress voelen we heel de dag en houden we ook in stand in onze levensstijl. Zolang jij je niet bewust bent van wat voor effect je gedrag heeft op je lichaam en geest kun je deze levensstijl ook niet aanpassen. De focus ligt bij Nicole Coaching daarom ook op de positieve bekrachtiging van JOU als individu. Wanneer je plezier maakt en weer vanuit een liefdevolle houding in actie komt, sta je weer open voor nieuwe leerprocessen.

Dit vergt natuurlijk wel een allround aanpak om verandering in je leven te brengen. Gewoontes en patronen hebben we van huis uit mee gekregen en kun je met de juiste ‘wilskracht’ en ‘mindset’ in je leven herprogrammeren.

Emotionele ontlading is enorm belangrijk en een dagelijkse huiswerk oefening volgens Nicole Coaching. Door de jarenlange onderdrukking van dit systeem is het gevoel en de uiting hiervan behoorlijk afgestompt. Met andere woorden: je kwetsbaarheid mogen tonen en delen is bij Nicole Coaching een kracht en voelt heerlijk om jezelf mee te bevrijden. Voelen is weten!

De inter-actie tussen sport, emotionele ontlading, mindset, persoonlijke ontwikkeling, voedingsadvies & spirituele begeleiding zorgt voor een verbonden aanpak waarin je als mens helemaal wordt gezien. Nicole Coaching creëert een brug tussen de westerse en oosterse cultuur en kennis, het ‘holistisch werken’.

Nicole is een Pranic healer en vertaald de ‘chakra energie’ vanuit India in haar programma’s op rationeel gebied. De signalen van je onderbewustzijn worden hiermee opnieuw geactiveerd in je lichaam. Je ‘voelt’ dus weer beter en sterker hoe jij in je lichaam zit en neemt weer de controle over jouw eigen lichaam, geest, emoties en dus leven.