Retreats

sapdetox

Sapdetox 7 dagen (online)

Opschonen, zuiveren, loslaten tot je kern! Laat deze detox een heerlijke investering zijn in jezelf. 2 keer per jaar geef ik mezelf dit cadeau en deel ik het graag met jou. Vanuit mijn eigen ervaring en werk geloof ik enorm in detoxen. Het lichaam heeft ongelooflijk veel baat bij reiniging waar je onthouden wordt op velen lagen.

Ik werk holistisch en zie veel patronen en gedrag voorbijkomen. Zowel bij mezelf als bij mijn omgeving. De gewoonte om maar te nemen wat we willen heet consumeren. Ik geloof heel sterk in het gedachtengoed om onszelf bewust te zijn van wat we doen, wie we zijn, wat we eten, waar we voor kiezen, wat maakt waarom we doen wat we doen.

Deze 7 dagen ontvang je een ‘holistische cleanse’ met de sapdetox. Elke dag drink je groente/ fruit sappen. Daarnaast starten we in de ochtend met een online workout van 45 minuten. Start je dag met een draaiende motor, zet je intentie, volg je sportles en neem een lekker sapje! Je voelt je enorm energiek, schoon, zuiver en gemotiveerd deze week en nog velen weken erna ook.

(Datum: 1 week in december & 1 week in mei)

Kosten: €55,-

Wil je meedoen met de Sapdetox?

4 energie niveau's(1)

Be Balanced 4- Energy

Dit prachtige en vooral transformerende 8 wekelijkse online programma geeft jou alle tools, inzichten, oefeningen en nieuwe vaardigheden die je nodig hebt om je leefstijl en patronen te mogen her-programmeren. Je ontvangt balans in je 4 energieniveaus, inzichten en kennis over wie jij bent, bewustzijn op wat je wilt, een efficiënte manier van energieverdeling, leven vanuit je hart, positieve en gemotiveerde energie, rust in je hoofd, een sterk en krachtig lichaam, een sterk immuunsysteem, zelfvertrouwen en eigen kracht.

Kosten: € 444,-

We starten 25 oktober. Meld je nu aan! De gratis Masterclass is 15 en 18 oktober. Meld je hiervoor aan door te mailen naar info@nicole-coaching.nl. 

Screen Shot 2021-10-09 at 10.58.57

Weekend retreat Ijburg

Laat deze fantastische ervaring je hele systeem opladen. Dit weekend retreat is een heerlijk cadeau aan jezelf of voor jou en je partner. Je logeert in een fijne verdieping op Ijburg in mijn huis aan het water. Ik zorg voor een helend weekend waarin je mag opladen. Thuiskomen, gezond en bewust eten, diep en goed slapen. In rust en geluidloos slapen.

Naast 2 overnachtingen ontvang je ook helende sessies van mij privé voor jouzelf of met je partner. Deze sessies zijn afgestemd op jou of jullie behoeftes. Hierin kun jij of jullie kiezen uit:

- Mindful kickboksen - Truffel ceremonie - Familie opstelling - zwemmen - yoga - begeleidde meditatie - Pranic healing - massage - cacao ceremonie

Laat je inspireren, opladen met positieve energie door de Tempel die ik met enorm veel liefde heb gebouwd. Wees welkom! Voordat je boekt stemmen we persoonlijk af wat voor een weekend retreat er helemaal voor jou geschikt is.

Investering:
€555,- p.p.
€888,- 2 pers

Wil je een weekend retreat op Ijburg?

Screen Shot 2021-10-09 at 11.04.13

Retreat Be Balanced Vlieland (5 dagen)

Het prachtige Be Balanced retreat is jaarlijks op het magische eiland Vlieland. Zo veel vrijheid, balans, rust, vertrouwen, speelsheid, ontlading en zuivere positieve energie ontvang je op het eiland.

We draaien 5 dagen een mega waardevolle co-creatie van alle balans sporten: - yoga, golfsurfen en kickboksen. Naast deze epic waves leer je ook stabiliseren door je dag te starten met een stilte wandeling, coaching op je persoonlijke groei, heerlijk gezond en vers organisch eten, begeleid mediteren, kampvuur maken en sjamanistische workshops.

Deze reis is actief, met een geweldige groep samen, verbonden met de natuur, speels en biedt een prachtig moment om in je leven eens goed stil te staan en te verdiepen in jezelf. Bewust krijg je hier de gelegenheid om zowel alleen als met de groep processen met jezelf aan te gaan. Onder begeleiding en veilig en in vertrouwen gedragen. Hierin mag jij loslaten, helen en opnieuw durven kiezen waar je hart van aan gaat.

Investering:
€888,-

* De reis is inclusief eten, accommodatie, sportlessen en gear, coaching en een heerlijk nieuw netwerk! De reis is exclusief de bootreis naar Vlieland toe en terug.

Wil je naar het Be Balanced retreat op Vlieland?

Screen Shot 2021-10-09 at 11.07.48

Retreat Be Balanced Ibiza (7 dagen)

Informatie volgt. Stay tuned voor 2022…

Investering: €1.717,-

Scroll naar top
0 Shares
Share
Share
Tweet