Nicole

Over Nicole

Ik ben Nicole en werk als Holistisch Lifestyle Coach. Ik begeleid mensen om meer in hun eigen kracht te staan. Mijn methodes zijn gericht op een all-round aanpak van je fysieke, mentale, emotionele en spirituele systemen. Met bewustzijn laat ik je inzien dat het helen van je eigen patronen, leefstijl, keuzes en gedrag volledig in je eigen creatie kracht zit.

Na een lange zoektocht om mijn eigen ruimte te nemen heb ik behoorlijk wat obstakels weten te overwinnen. Met een tekort aan zelfliefde, een ware people pleaser, verward en overbelast had ik mezelf aangeleerd dat ik de wereld wel zou redden. Van horeca naar maatschappelijk werk, als jongerenwerker naar weerbaarheidstrainer, van Muay Thai vechter naar healer heb ik een zeer intensieve en prachtige levensweg mogen afleggen. Inmiddels heb ik geleerd om met een gezonde dosis eigenwaarde niet meer mijn buitenwereld te willen redden maar mezelf de liefde, waardering en erkenning te geven die ik mag ontvangen.

Wat een eye-opener heeft de weg naar bewustzijnsverhoging mij gegeven dat mijn pijn, verdriet, angsten, boosheid, triggers allemaal onderdeel zijn van de lessen die ik heb geleerd om te groeien naar de persoon die ik nu ben. Het belang van het ontwikkelen van de 4 energieniveaus, is daarbij voor mij echt de sleutel geweest.

Inmiddels leef ik als een succesvolle zelfstandige vrouw en heb ik alle stappen ondernomen en mijn verantwoordelijkheid genomen. Met compassie heb ik kunnen voelen, leren begrijpen en integreren waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Mijn kwetsbare echtheid is in balans met mijn daadkrachtige passie. Mijn leven bestaat inmiddels uit meer vreugde, plezier, magie en overvloed! Zowel in mijn eigen leven als in verbinding met mijn familieleden, vrienden en de mensen met wie ik werk.

Ik gun het jou ook zo enorm om met jezelf in zelfvertrouwen te leven. Dat je leven weer stroomt en bruist van de positieve energie en het kind in jou weer wakker is. Het beheersen en verbinden van de 4 energieniveaus heeft mij ongelooflijk veel gebracht. Deze lifestyle leer ik je graag aan zodat ook jij een gebalanceerde en gelukkige leefstijl leeft.

Waar begin je?

Je kunt zelf kiezen voor een traject wat aansluit bij jou. Jij gaat je patronen leren doorbreken en het mooie is: Ik bied daar diverse programma’s voor aan.

Scroll naar top
0 Shares
Share
Share
Tweet