Nicole

Vallen en opstaan, ervaren, meekijken en zelf leren doen.

Vroeger wist ik als geen ander te kiezen voor de ‘minst gemakkelijke weg’. Dit patroon waarin ik mezelf keer op keer wist uit te dagen voelt zowel spannend, vernieuwend, uitdagend als groei voor mijn ziel. Om even helder te zijn waar ik vandaan kom, een klein Brabants dorpje waar mijn moeder vroeger zei: ‘ doe nou maar normaal, dan doe je al gek genoeg.’ Deze uitspraak past dus totaal niet bij mij en ben ik daarom ook niet gaan leven.

Ik heb ongelooflijk veel mogen leren op plekken waar niemand anders kwam. Echt luisteren op plekken waar anderen bleven hangen op de oppervlakte. Kijken waar anderen blijkbaar niet zagen wat ik zag, ik breng verdieping en heb oog voor de kern.

Als maatschappelijk werker ben ik streetwise begonnen in de hulpverlening. Jongerenwerker, weerbaarheidscoach, kickbokstrainer en Muay thai vechter zijn mijn mannelijke energie disciplines. Aanvullend ben ik leefstijlcoach, Pranic Healer, mindfulness trainer en systemisch werker geworden. Hierdoor verzacht ik waar meer liefde nodig is.

"Live the life you love"

- Nikki Spirit

Mijn leven lang voelde ik me een rebel. En als ik terug kijk was ik dat ook. Een pionier, daarom ben ik hier. Ik volg mijn hart en wil een verschil maken in de wereld. Want ik zie, hoor, voel al mijn leven lang dat deze wereld behoefte heeft aan meer
empathie, behoefte aan meer bewustzijn, en vooral behoefte heeft aan ontlading van emoties.

Inmiddels heb ik mijn waarheid en leefstijl weten aan te passen naar een magisch en gezond leven! Inmiddels weet ik hoe ik mijn leven vormgeef precies zoals goed voelt voor mij. Ik ben me bewust van energie en hoe mijn gedrag, familiepatronen, normen, waarden en overtuigingen zorgen voor een veilige, open, kwetsbare omgeving van vertrouwen. Vanuit
deze basis ‘Practice ik wat ik preach’.

Mijn levensmissie is mensen, jong en oud, bewust te maken van je eigen kracht. Ik coach je naar een platform waar je nog nooit van had durven dromen. Helen, ontladen, loslaten en je bewust voeden met kennis over jezelf. Bij mij leer je wat je niet op school leert. Ik leer met jou wat de wetten van het leven zijn. Hierin ontdek jij je ware kracht!

Waar begin je?

Je kunt zelf kiezen voor een traject wat aansluit bij jou. Jij gaat je patronen leren doorbreken en het mooie is: Ik bied daar diverse programma’s voor aan.

bg-oplossing
1-op-1 via Zoom

Individuele coaching

Een mooi moment waar inzichten en leer lessen door jou ontvangen mogen worden. In mijn coaching sessies bied ik een veilige en vertrouwde plek aan waarin je helemaal mag ontspannen. Vanuit deze basis rust mag je antwoorden ontvangen waar persoonlijke groei, persoonlijk leiderschap en doorbraak momenten gaan ontstaan. Effectief en waardevol waarin je alle ruimte hebt om te kunnen groeien.

patronen doorbreken
Online programma:

Patronen doorbreken

Een enorm waardevol online programma waarin je op een creatieve en unieke wijze je bewustzijn gaat verhogen. Leren, lezen, oefenen, luisteren, kijken, beantwoorden, uitvoeren en vooral groeien als mens.

In 4 weken leer jij persoonlijk leiderschap te nemen over een nieuwe duurzame en gezonde leefstijl. Ontzettend effectief en opbouwend om jou aan te sterken zowel fysiek als mentaal, emotioneel kom je in balans en spiritueel word je meer verbonden.

traumaverwerking
1-op-1 sessies

Traumaverwerking

De filosofie van Nicole Coaching is dat je lichaam alles opslaat. Alle ervaringen die je beleeft worden in het lichaam bewaard. Als je vervelende ervaringen hebt meegemaakt en deze niet hebt kunnen verwerken, spreek je van een blokkade.

Een blokkade welke het lichaam niet loslaat is een trauma, deze is gelinkt aan een herinnering en zit vast in je lichaam. Laat zelf fysiek je trauma los bij Nicole Coaching.

Scroll naar top
0 Shares
Share
Share
Tweet